Marel - Bedre service og full kontroll på timene

Marel - Bedre service og full kontroll på timene

(Servicekoordinator Tone Bjørshol og teknisk leder Lars Einar Sørvik i full sving med minTimeliste)

Våren 2014 startet Marel et samarbeid med Triangel Solutions for å få bedre oversikt og planlegging av serviceoppdrag. – minTimeliste har gitt oss en mye bedre styring på timer og kostnader, samt økt utfaktureringsgrad, sier Lars Einar Sørvik, teknisk leder i Marel.
Marel hadde behov for et timeregistreringssystem for bedre arbeidsflyt for sine servicemedarbeidere. Selskapet tapte fakturerbare timer på grunn av mangelfull timeregistrering. Et krav var integrasjon med Navision Dynamics NAV og Outlook og med mulighet for å allokere oppdrag på medarbeidere. Marel var villige til å endre sine forretningsprosesser for å oppnå ønsket gevinst.

Prosjektet startet med utgangspunkt i Norge og Averøy, avdelingen i Danmark og enkelte svenske medarbeidere ble også integrert underveis. minTimeliste er nå integrert med systemene for ERP, lønns- og reiseregning og mail/kalender. Medarbeiderne bruker mest PC til registrering og oppfølging, mens smart-telefon brukes ute av kontoret. Andre registrerings løsninger finnes også.


Servicekoordinator Tone Bjørshol uttaler at de nå har minimert feil, de får fakturert mer nøyaktig og de har kontroll på kostnadene. Med minTimeliste får man nå også registrert timer på riktig servicekontrakt, noe som var et problem før. Riktig kostnad på riktig sted medfører også et mer rettferdig system for kundene våre, sier Bjørshol.

Teknisk leder Lars Einar Sørvik, mener også at systemet nå gir bedre oversikt og enklere og mer presis registrering og oppfølging. Vi har hatt noen utfordringer, men det meste ser nå ut til å gå seg til, avslutter Sørvik.Marel har cirka 4000 ansatte med kontor i mer enn 30 land. Over 100 agenter og distributører. Utvikler og leverer software og hardware til matindustrien. Marel leverer hele fabrikkløsninger og kvalitetskontroll for verdikjeden innen foredling av kylling, kjøtt, fisk og videreforedling. Dette innebærer blant annet filetering merking, temperering, palletering, porsjonskutting og pakking.
Print

14. mars 2017

Trygg og enkel lønnskjøring i Molde kommune

Vi sparer utrolig mye tid med alle ansatte i samme system! Overgangen fra punching av timelister til elektronisk flyt, har vært helt fantastisk sier Beret Stranden, førstekonsulent lønn, i Molde kommune. 

16. desember 2016

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder

 

Brødrene Midthaug AS er Norges største leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med egen fabrikk på Kleive utenfor Molde. Selskapet leverer hovedsakelig til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentrepriser inkludert montering til entreprenører.

 

21. november 2016

Samspill mellom kunder og leverandør

 

Prioriterer du å sette av tid til å bli bedre?

Våre kunder sier at i en hektisk hverdag er 2 dager med Brukerforum, en nyttig arena for samspill og erfaringsutveksling.

 

20. oktober 2016

Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge

Arena Norge har 150 norske kommuner på sin egenutviklede budsjettløsning Arena Budsjett. I tillegg leverer Arena Norge sammen med Xledger det eneste økonomisystemet i skyen for norske kommuner. Siden Xledger er integrert mot Triangels timefangstløsninger kan de dermed levere en totalpakke.  

20. oktober 2016

Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge


Arena Norge har 150 norske kommuner på sin egenutviklede budsjettløsning Arena Budsjett. I tillegg leverer Arena Norge sammen med Xledger det eneste økonomisystemet i skyen for norske kommuner. Siden Xledger er integrert mot Triangels turnus, timeplan og timefangstløsning med vikarhåndtering kan de dermed levere en totalpakke.