Full timeoversikt - Remøy Management AS

Full timeoversikt - Remøy Management AS

minTimeliste gir økt kvalitet på timeregistrering

som også gir bedre faktureringsgrad, enklere lønnsbehandling og bedre prosjektoversikt. Alle har full timeoversikt på sin egen timekonto, også feriedager, timebank, avspasering og fravær.

minTimeliste forenkler hverdagen for alle i bedriften. Du oppnår raskt store besparelser.

minTimeliste.no

 

Remøy Management

har sin historie rundt fiskefartøy som opererer i Nordsjøen. I dag har selskapet også flere fartøy i drift for Kystvakten samt offshore i sin portefølje. Remøy Management AS er lokalisert i Fosnavåg på Sunnmøre.
Vi i Triangel vil ønske selskapet velkommen som vår kunde.

remoy-management.no 

 

 

Print

14. mars 2017

Trygg og enkel lønnskjøring i Molde kommune

Vi sparer utrolig mye tid med alle ansatte i samme system! Overgangen fra punching av timelister til elektronisk flyt, har vært helt fantastisk sier Beret Stranden, førstekonsulent lønn, i Molde kommune. 

16. desember 2016

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder

 

Brødrene Midthaug AS er Norges største leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med egen fabrikk på Kleive utenfor Molde. Selskapet leverer hovedsakelig til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentrepriser inkludert montering til entreprenører.

 

21. november 2016

Samspill mellom kunder og leverandør

 

Prioriterer du å sette av tid til å bli bedre?

Våre kunder sier at i en hektisk hverdag er 2 dager med Brukerforum, en nyttig arena for samspill og erfaringsutveksling.

 

20. oktober 2016

Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge

Arena Norge har 150 norske kommuner på sin egenutviklede budsjettløsning Arena Budsjett. I tillegg leverer Arena Norge sammen med Xledger det eneste økonomisystemet i skyen for norske kommuner. Siden Xledger er integrert mot Triangels timefangstløsninger kan de dermed levere en totalpakke.  

20. oktober 2016

Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge


Arena Norge har 150 norske kommuner på sin egenutviklede budsjettløsning Arena Budsjett. I tillegg leverer Arena Norge sammen med Xledger det eneste økonomisystemet i skyen for norske kommuner. Siden Xledger er integrert mot Triangels turnus, timeplan og timefangstløsning med vikarhåndtering kan de dermed levere en totalpakke.